Γενικά

Φορλάν: «Ο Κριστιάνο περνούσε όλη τη μέρα μπροστά στον καθρέπτη»

Στην ναρκισσιστική φύση του Κριστιάνο Ρονάλντο στάθηκε ο Ντιέγκο Φορλάν σε συνέντευξη του στη «Mirror», αποκαλύπτοντας την τάση του Πορτογάλου να κάθεται με τις ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη.

«Εγωκεντρικό» χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ντιέγκο Φορλάν, με βάση την εμπειρία της συνύπαρξης τους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Mirror», ο πρόσφατα αποσυρθείς Ουρουγουανός φορ περιέγραψε χαρακτηριστικά τη συνήθεια του «CR7» να περνά ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη, δηλώνοντας μάλιστα ότι μία φορά είχε πέσει κάτω από την υπερβολική… συγκέντρωση στη θέα του.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εγωκεντρικός στα αποδυτήρια. Πάντα ήθελε να είναι μπροστά από έναν καθρέφτη, μια φορά είχε πέσει καθώς κοιταζόταν», ήταν τα λόγια του Φορλάν, ο οποίος, μάλιστα, συνέκρινε τον Πορτογάλο σταρ με τη «φιγούρα» του Ντέιβιντ Μπέκαμ:

«Ο Ρονάλντο δεν είχε καμία σχέση με τον Μπέκαμ. Ο Μπέκαμ ήταν πιο φυσικός, ήταν διαφορετικοί. Από την άλλη, ο Κριστιάνο δούλευε πολύ περισσότερο ενώ ο Μπέκαμ ήταν αδιάφορος. Ποτέ δεν έχει δει κανείς τον Ρονάλντο αδιάφορο».


Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x