Stoiximan Super League

«Φόρμουλα» συμφωνίας Παναθηναϊκού – Ρεν για τον Σιλά

Οι πράσινοι τα έχουν βρει με τη Ρεν για να αποκτήσουν τον Σιλά όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μανωλιουδάκης. Ποιοι οι όροι της συμφωνίας. Γιατί δεν προχωρούν στο να κλείσουν το deal.

Και το όνομα αυτού... Σιλά! Αυτός φαίνεται ότι –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζέκα στην 11άδα του Παναθηναϊκού.

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι πράσινοι έχουν προχωρήσει αρκετά στις συζητήσεις τους με την Ρεν για την απόκτηση του παίκτη, έχοντας –μάλιστα- καταλήξει στη φόρμουλα πάνω στην οποία θα μπορέσουν να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σιλά αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός από την γαλλική ομάδα για έναν χρόνο με την ελληνική ομάδα να δίνει ένα ποσό, το οποίο εκτιμάται ότι θα ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο, το ερχόμενο καλοκαίρι για τα δικαιώματά του.

Εκτός αυτών, έχουν υπάρχει επαφές και με την πλευρά του παίκτη οι οποίες είναι σε αρκετά καλό δρόμο.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εσκεμμένα δεν προχωρούν στο να κλείσουν το deal καθώς συνεχίζουν την έρευνα μήπως μπορέσουν να βρουν κάποια περίπτωση παίκτη ακόμη καλύτερη από αυτή του Σιλά. Έστω κι αν οι πιθανότητες να βρεθεί μια τέτοια «λύση» δεν είναι πολλές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x