Stoiximan Super League

Φορτούνη και Μάριν μαζί δοκίμασε ο Χάσι!

Το σκεφτόταν καιρό, το έκανε πράξη! Ο Χάσι δοκίμασε στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (25/6) Φορτούνη και Μάριν μαζί στην 11άδα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού φιλικού με τη Λουντογκόρετς!

Για να δούμε αν είναι, απλά, μία δοκιμή ή κάτι πιο… μόνιμο. Αν, φυσικά, του «βγει».

Στο μυαλό του Μπέσνικ Χάσι, πάντως, φαίνεται πως το να «δουλέψει» το Φορτούνης και Μάριν ΜΑΖΙ στην 11άδα, είναι ιδανικό σενάριο.

Αυτό ακριβώς δοκίμασε ο Κοσοβάρος τεχνικός στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (25/6), όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Τομαράς στον ΣΠΟΡ FM, και αυτό ακριβώς θα δούμε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο σημερινό (Δευτέρα, 26/6), δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους απέναντι στη Λουντογκόρετς (19:00).

Ο Μπέσνικ Χάσι, λοιπόν, έκανε πράξη τις προθέσεις του τις τελευταίες μέρες, να δοκιμάσει, δηλαδή, σχήμα με τον Έλληνα και τον Γερμανό μαζί. Το είχε στο μυαλό του και το απόγευμα της Κυριακής το έπραξε. Στη σχετική άσκηση τακτικής, έκανε δοκιμή ενδεκάδας και χρησιμοποίησε τους εξής 11: Κάτω από τα γκολπόστ τον Καπίνο (αργότερα έβαλε τον Γιαννιώτη), Σισέ-Μποτία στο κέντρο της άμυνας, Φιγκέιρας και Κούτρη δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα, στην άμυνα, Σιώπη και Ρομαό στο κέντρο, τον Μάριν ως δεξί εξτρέμ, τον Σεμπά ως αριστερό, τον Φορτούνη δεκάρι και φορ τον Βέργο.

Για να δούμε, λοιπόν, αν θα του «βγει» του Κοσοβάρου. Ο Μάριν, πάντως, να θυμίσουμε, την «έχει» τη θέση, ενώ μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο. Νεότερος, σε Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης κυρίως, πολλές φορές είχε αγωνιστεί στα «φτερά», ενώ και πέρυσι χρησιμοποιήθηκε πολλάκις εκεί στους «ερυθρόλευκους», με τον Φορτούνη να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x