Stoiximan Super League

Φορτούνης και Τόρο έχουν κάνει μαγικά στην Τούμπα

Μπήκαμε λοιπόν σε εβδομάδα ντέρμπι και η κυριακάτικη αναμέτρηση στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Μπήκαμε λοιπόν σε εβδομάδα ντέρμπι και η κυριακάτικη αναμέτρηση στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά την προσπάθεια των δύο ομάδων για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν στην έδρα του ΠΑΟΚ με έναν και μόνο στόχο, να πάρουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να μειώσουν στους τρεις βαθμούς την διαφορά από τον πρωτοπόρο δικέφαλο του Βορρά.

Δεν χωρά αμφιβολία πως οι πειραιώτες είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και φροντίζουν να το αποδεικνύουν με τις εμφανίσεις τους. Ο Ολυμπιακός μάλιστα παρουσιάζεται ανεβασμένος παιχνίδι με παιχνίδι κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος.

Ο Ολυμπιακός είναι στα πάνω του και προχωράει για την «μάχη» στην Τούμπα αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα στο παιχνίδι της Κυριακής. Έχει λοιπόν ενδιαφέρουν να δούμε ορισμένα πράγματα που αφορούν δύο Έλληνες παίκτες της ομάδας του Πειραιά που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη και τον Βασίλη Τοροσίδη, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά για τον Ολυμπιακό στην έδρα του ΠΑΟΚ και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ο διεθνής μέσος και ο διεθνής μπακ έχουν κάνει στο παρελθόν πολύ μεγάλες εμφανίσεις στην Τούμπα.

Για να είμαστε ακριβείς Τοροσίδης και Φορτούνης έχουν κάνει μαγικά στην Τούμπα, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε πολύ μεγάλες νίκες επί του ΠΑΟΚ. Αμφότεροι μάλιστα έχουν πετύχει γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδια με τον δικέφαλο του Βορρά και είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε ότι και οι δύο παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλό «φεγγάρι».

Και είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς να ξέρει ότι δύο έμπειροι παίκτες του έχουν να θυμηθούν πολύ μεγάλες εμφανίσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο. Οι δύο ερυθρόλευκοι άσοι έχουν βάλει την «σφραγίδα» τους σε παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Σε ότι αφορά τον Τοροσίδη όλα δείχνουν πως ο πολύπειρος αμυντικός των ερυθρόλευκων θα είναι στην βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού καθώς ο Ελαμπντελαουί είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει τον αγώνα στην Τούμπα.

Και ο Τόρο έχει δείξει με τις εμφανίσεις του ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Έχει και τις δυνατότητες αλλά και την ηγετική φυσιογνωμία για να είναι μπροστάρης στην «μάχη» που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Και μιας και ο Μαρτίνς είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες για τους αρχηγούς της ομάδας του και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στην ομάδα, είναι προφανές πως ο Πορτογάλος περιμένει πολλά από τους δύο αρχηγούς του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Ποντάρει πάρα πολλά σε Φορτούνη και Τοροσίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x