Stoiximan Super League

Φορτσάρει για τα ντέρμπι ο Τουρέ

Δεν βλέπει την ώρα ο Ιβοριανός σούπερ-σταρ να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και να αγωνιστεί ξανά με την «ερυθρόλευκη».

Τρεις εβδομάδες παρουσίας στον Ολυμπιακό συμπλήρωσε ο Γιάγια Τουρέ.

Όλο αυτό το διάστημα ο Ιβοριανός χαφ έχει δουλέψει αρκετά, και με ατομικές προπονήσεις, για να φτάσει στα επιθυμητά για εκείνον επίπεδα φυσικής κατάστασης και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας.

Μεγάλος στόχος του Αφρικανού άσου, όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», αποτελεί η επάνοδός του στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπως και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Ωστόσο, στο 100% αναμένεται να φτάσει μετά την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, στις 21 Οκτωβρίου, αφού θα έχει συμπληρώνει πάνω από ενάμιση μήνας από την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αναγνωρίζουν τη δουλειά που «ρίχνει» ο Τουρέ, βρίσκονται κοντά του και τον κάνουν να νιώθει ακόμα καλύτερα, αφού ξέρουν πως είναι σημαντικός και για τα αποδυτήρια και για παίκτες όπως ο νεαρός Καμαρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x