Ιταλία

Φορτσάρει η Γιουβέντους για να «κλέψει» τον Ζανιόλο από την Τότεναμ

Προσπάθεια να ανατρέψει την επικείμενη μεταγραφή του Νικολό Ζανιολό στην Τότεναμ καταβάλλει η Γιουβέντους, την ώρα που η Ρόμα θα έχει σήμερα επαφές με τη διοίκηση των Λονδρέζων για τον 20 χρονο μέσο.

Πληθαίνουν οι πόλοι της μεταγραφής του Νικολό Ζανιόλο από τη Ρόμα.

Σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport», η Γιουβέντους προσπαθεί να μπει «σφήνα» στην διαφαινόμενη συμφωνία των Ρωμαίων με την Τότεναμ για την απόκτηση του 20χρονου μέσου και έχει ζητήσει από το μάνατζερ του παίκτη να… παγώσει το «deal».

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο σύμβουλος της Ρόμα και, μάλιστα, πρώην στέλεχος της Τότεναμ, Φράνκο Μπαλντίνι, αναμένεται εντός της ημέρας να συναντηθεί με την πλευρά των «πετεινών» για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Ωστόσο, οι «μπιανκονέρι» θέλουν να χαλάσουν την επικείμενη συμφωνία, βρίσκονται σε επαφή με τον ατζέντη του Ζανιόλο, Κλαούντιο Βιγκορέλι, και ποντάρουν στην επιθυμία του παίκτη να παραμείνει κάτοικος Ιταλίας.

Από την πλευρά της, η Ρόμα φέρεται να ικανοποιείται περισσότερο από την προσφορά της Τότεναμ, καθώς πέρα από το χρηματικό ποσό θα προστεθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα ένας εκ των Αλντερβάιρελντ ή Σισοκό.

Με αυτόν τον τρόπο οι Λονδρέζοι θα «ματσάρουν» τα 50 εκατομμύρια ευρώ που αξίζει ο νεαρός Ιταλός, ενώ τα 7,5 από αυτά θα καταλήξουν στην Ίντερ, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Οι «νερατζούρι», ωστόσο, πιθανώς να αποποιηθούν των χρημάτων που προβλέπονται από τη μεταγραφή του Ζανιόλο.

Όπως τονίζει η «Corriere Dello Sport», το ποσό αυτό είναι ανάλογο με αυτό που υπολείπεται της προσφοράς τους προς τη Ρώμα για τον Έντιν Τζέκο, τον οποίο οι «τζιαλορόσι» κοστολογούν στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, ένα ιδιόμορφο τρίπτυχο σχηματίζεται μεταξύ των τριών ιταλικών συλλόγων και εξελίξεις και στα δύο ζητήματα αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x