Stoiximan Super League

Φορτσάτος ΠΑΟΚ στην πρόβα των πλέι-οφ

Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο και γενικά μπόλικη διάθεση έβγαλαν στο χορτάρι οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Πίριν στην Τούμπα (3-0 κεκλεισμένων).

Θετικό πρόσημο για τον ΠΑΟΚ στην πρόβα ενόψει των πλέι-οφ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 3-0 κόντρα στην Πίριν στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα κι έδειξε σε καλή κατάσταση μία εβδομάδα πριν το μίνι πρωτάθλημα.

Και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, όπου οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα ζωηροί. Το σκορ άνοιξε ο Μακ στο 17’ ύστερα από ασίστ του Τσίμιροτ, ενώ οι Θεσσαλονικείς διπλασίασαν τα τέρματά τους δύο λεπτά αργότερα με τον Αθανασιάδη (19’) έπειτα από πάσα του Ζάιρο. Το τελικό σκορ έγραψε με πλασέ ο Τζαβέλλας στο φινάλε του ημιχρόνου (43’).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός χάλασε λόγω των πολλών αλλαγών που δοκίμασαν οι δύο προπονητές, όμως ακόμη κι έτσι ο ΠΑΟΚ δεν έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο) : Γλύκος, Μαλεζάς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο, Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο) :
Βελλίδης, Χατζηϊσαΐας, Τζαβέλλας(60? Κάτσε), Σκόνδρας, Σάμπο, Αντόνις, Χαρίσης, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Μακ(60? Κοροβέσης), Αθανασιάδης(74? Κούστα)

Πιρίν :
Κοστόφ, Σάντεφ, Ντιουλγκέροφ, Πόπεφ, Σαντάνσκι, Μπενγκιούνοφ, Τραγιάνοφ, Τάσεφ, Καραπέτροφ, Τόσεφ, Μπασλίεφ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x