Ισπανία

«Φουντώνουν» οι φήμες για επαφές της Ρεάλ με Μουρίνιο

Παρά τη διάψευση του Ζοσέ Μουρίνιο για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, νέο ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για επικοινωνία του Πορτογάλου τεχνικού με τη «βασίλισσα».

Αν και διέψευσε τα περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοσέ Μουρίνιο, νέα δημοσιεύματα βγαίνουν στο φως για επαφές του Πορτογάλου τεχνικού με τους ιθύνοντες της «βασίλισσας», με τον ίδιο να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την αντικατάσταση του Χουλέν Λοπετέγκι.

Συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «El Pais» αποκαλύπτει πως ο νυν προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνομίλησε με τον διευθυντή των «μερένχες», Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, ο οποίος φέρεται να τον προσέγγισε και να συζήτησαν την επιστροφή του στη Μαδρίτη.

Βέβαια, η διαπραγμάτευση αυτή είναι περίπλοκη, δεδομένης της λεπτής θέσης στην οποία βρίσκεται ο «Special one», λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων αλλά και του συμβολαίου του με τον αγγλικό σύλλογο.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ρεάλ προχωράει διακριτικά σε διαπραγματεύσεις, καθώς ο Μουρίνιο έχει σύμβαση σε ισχύ, με τους ιθύνοντες να ψάχνουν συγχρόνως μια φόρμουλα που να επιτρέπει στον Πορτογάλο να «συζητήσει» την αποχώρησή του από την Γιουνάιτεντ.

Ο 55χρονος κόουτς διέψευσε χθες κάθε δημοσίευμα για μετακόμισή του στη Μαδρίτη, τονίζοντας: «Θέλω να είμαι εδώ και να τελειώσω το συμβόλαιο μου. Ακόμα και να το επεκτείνω. Σκέφτομαι μόνο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x