Stoiximan Super League

Φουντώνουν τα σενάρια για Γαλανόπουλο ενόψει Γενάρη

Στο προσκήνιο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος φαίνεται πως με τις εμφανίσεις του (κυρίως) στην Εθνική Ελλάδας έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

Με το γκολ κόντρα στην Φινλανδία κατάφερε ο Κώστας Γαλανόπουλος να επισφραγίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδας, στις τελευταίες αγωνιστικές της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την «γαλανόλευκη», ικανοποιώντας όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν πριν από μερικά χρόνια.

Παράλληλα, ο Έλληνας μέσος έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, όπως για παράδειγμα της Φέγενορντ που ακούγεται ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ωστόσο, το όνομα του «Γαλανό» φέρεται να υπάρχει και στα μπλοκάκια ομάδων της Bundesliga που είναι γνωστό πως έχουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά τις τελευταίες του συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έχουν φουντώσει εκ νέου οι φήμες για την άφιξη πιθανής πρότασης στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για τον Γαλανόπουλο, με την «Ένωση» να δείχνει θετική να μπει σε διαδικασία να συζητήσει με τον όποιο ενδιαφερόμενο, αρκεί η προσφορά να ξεκινάει από τα 2-3 εκατ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο δεδομένο, αλλά δεν αποκλείεται στην ΑΕΚ να μπουν σε διαδικασία παραχώρησης του παίκτη, εφόσον υπάρξει τέτοια προοπτική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x