Ιταλία

Φουλ επίθεση της Νάπολι σε Σάρι: «Η ομάδα μας χτίστηκε με σκληρή δουλειά και αφοσίωση» (video)

Η Νάπολι πρέπει να περίμενε αρκετό καιρό την παρουσίαση του Μαουρίτσιο Σάρι για να του... ευχηθεί με τον δικό της τρόπο «καλή τύχη».

Μπορεί να πρόκειται για έναν αυθεντικό Ναπολιτάνο, αλλά από σήμερα ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι με τον μεγάλο αντίπαλο, τη Γιουβέντους, οπότε θεωρείται ένας «προδότης» και τίποτα περισσότερο.

Για αυτό τον λόγο, ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πρέπει να ετοίμασε ο ίδιος το βίντεο που δημοσίευσε η Νάπολι στους λογαριασμούς της στα social media. Έχοντας ως hashtag το «#SarriDay» το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο λέει: «Καλώς ήρθες πίσω στην Ιταλία, Μαουρίτσιο Σάρι».

Όσο για το περιεχόμενο; Οπαδοί της Νάπολι εύχονται μεν καλή τύχη στον πρώην προπονητή της ομάδας τους, ωστόσο ταυτόχρονα κρατούν διάφορα αντικείμενα κακοτυχίας, όπως πιπεριές, το νούμερο 13, νεκροκεφαλές λόγω του ότι ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής είναι γνωστός προληπτικός.

Παράλληλα, με ανάρτηση που ακολούθησε δευτερόλεπτα αργότερα και σε πολύ πιο σοβαρό ύφος τονίζει: «Όταν οι Αμερικανοί σκέφτονται για την Ιταλία, θέλουμε να σκέφτονται κάτι πιο περισσότερο από τις πόλεις μας και τις υπέροχες πίτσες και μακαρονάδες μας. Θέλουμε να σκέφτονται για μία ομάδα που χτίστηκε με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Θέλουμε να σκέφτονται τη Νάπολι.

Υ.Γ.: Η πίτσα από τη Νάπολι είναι η καλύτερη».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x