Stoiximan Super League

Φουλ για Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς… Ολυμπιακού κινείται από σήμερα ο ΠΑΟΚ. Focus στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη κάνει σήμερα ο «δικέφαλος του Βορρά» και στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι ο Κάμπος, ευχάριστα για Λέοβατς.

Στο μυαλό του μόνο ο Ολυμπιακός από σήμερα.

Στη δράση επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ έπειτα από το ρεπό της Δευτέρας και θα επικεντρωθούν στο ντέρμπι της Κυριακής (22/10, 20:30) με τους «ερυθρόλευκους» για την όγδοη αγωνιστική της Super League.

Οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά» είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν κάπως τις μπαταρίες τους και να αποφορτιστούν και ψυχολογικά εν όψει του δύσκολου ματς που ακολουθεί. Πιθανόν στην προπόνηση της Τρίτης να γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο για τον Μαρίν Λέοβατς, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το ματς με τη Λαμία στο οποίο σκόραρε. Η μαγνητική βγήκε καθαρή και αυτόματα αυξήθηκαν οι πιθανότητες για να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη.

Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού έχει τεθεί ο Τζάλμα Κάμπος. Ο 30χρονος εξτρέμ δεν ήταν στην αποστολή για το ματς της περασμένης Κυριακής λόγω θλάσης, αλλά πλέον θεωρείται έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x