Stoiximan Super League

Φουλ για Πάρντο η Τραμπζονσπόρ!

Ο Καρντόσο ήρθε από την Τραμπζονσπόρ στον Ολυμπιακό, ο Πάρντο πιθανώς να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο! Σύμφωνα με τους Τούρκους, η ομάδα της Τραπεζούντας θέλει σαν… τρελή τον Κολομβιανό εξτρέμ.

Βουίζει η Τουρκία για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της γείτονας χώρας θέλει σαν «τρελή» τον Κολομβιανό εξτρέμ και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις τις προσεχείς ώρες, καθώς φαντάζει πιθανό το ενδεχόμενο ο παίκτης να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο απ’ αυτό του Όσκαρ Καρντόζο.

Λέγεται, μάλιστα, πως είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή». Βέβαια, για να συναινέσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στην πώληση του ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικώς. Κι αυτό γιατί τον απέκτησαν με περίπου 4.5 εκατ. ευρώ και δεν προτίθενται να τον… δώσουν για ένα «κομμάτι ψωμί».

Σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, η Τραμπζονσπόρ προσφέρει «ηγεμονικό» συμβόλαιο στον Πάρντο, τον οποίο φέρεται να έχει ήδη… ψήσει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο του δίνει έξτρα δέλεαρ για να… πιέσει τον Ολυμπιακό και να προχωρήσει το deal, δεδομένου πως πιέζει και ο χρόνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x