Europa League

Φουλ για πρόκριση η Μπράγκα, από κοντά η Λουντογκόρετς

Με γκολ στο φινάλε, η Μπράγκα επικράτησε 2-1 της Μπασακσεχίρ και έκανε άλμα πρόκρισης. Από κοντά και η Λουντογκόρετς, που νίκησε με το ίδιο σκορ την Χοφενχάιμ!

Μεγάλο βήμα πρόκρισης έκανε η Μπράγκα, η οποία επικράτησε 2-1 της Μπασακσεχίρ με γκολ στο φινάλε και έκανε το 2/2 στον τρίτο όμιλο! Από… κοντά και η Λουντογκόρετς, η οποία νίκησε με το ίδιο σκορ της Χοφενχάιμ και έχει 4 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Λουντογκόρετς-Χοφενχάιμ 2-1
(46’ Ντιακόφ, 72’ Λουκόκι / 2’ Καντέραμπεκ)

Μπράγκα-Μπασακσεχίρ 2-1
(26’ Χασάν, 89’ Φρανσέρζιο / 28’ Εμρέ Μπελόζογλου)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
Μπράγκα-Λουντογκόρετς (22:05)
Χοφενχάιμ-Μπασακσεχίρ (22:05)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου
Μπράγκα 6 (4-2)
Λουντογκόρετς 4 (2-1)

Μπασακσεχίρ 0 (1-2)
Χοφενχάιμ 0 (2-4)

Μπράγκα-Μπασακσεχίρ 2-1

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών συνέχισε η Μπράγκα, η οποία επικράτησε 2-1 της Λουντογκόρετς και έκανε… άλμα πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Ο Χασάν στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που ήταν καλύτεροι μέχρι εκείνη την στιγμή, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Εμρέ Μπελόζογλου με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε το σκορ!

Η Μπράγκα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πίεζε και έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν με τίποτα! Τον γόρδιο δεσμό έλυσε ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90’ ο Φρανσέρζιο, δίνοντας στην ομάδα του μια δίκαιη νίκη.



Λουντογκόρετς-Χοφενχάιμ 2-1

Σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή, που τις δίνει το πλεονέκτημα για την κατάληψη μία εκ των δύο πρώτων θέσεων πήρε η Λουντογκόρετς, η οποία επικράτησε 2-1 της Χοφενχάιμ.

Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά και πάγωσαν τους γηπεδούχους πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά στην αναμέτρηση με γκολ του Καντέραμπεκ. Μάλιστα, κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο. Το δεύτερο μέρος, όμως, εξελίχθηκε σε… εφιάλτη για την Χοφενχάιμ! Ο Ντιακόφ με την έναρξη του β’ 45λεπτου ισοφάρισε για να έρθει ο Λουκόκι στο φινάλε και με φανταστικό πλασέ να διαμορφώσει το τελικό σκορ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x