Stoiximan Super League

Φουλάρει τις μηχανές για Άλεφ, Πόνσε και Μπογέ η ΑΕΚ

Πώς προχωράνε οι τρεις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ που θα ενισχύσουν την Ένωση και θα λύσουν τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη, προκειμένου να προχωρήσει στο «δέσιμο» της πρωταθλήτριας.

Η πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας, βρίσκει την ΑΕΚ να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης των μεταγραφών του Άλεφ Ντος Σάντος, του Εζέκιελ Πόνσε και του Λούκας Μπογέ. Από το πρωί το επιτελείο της Ένωσης που ασχολείται με το κομμάτι της ενίσχυσης, ασχολείται με τις τελικές λεπτομέρειες, ώστε οι τρεις ποδοσφαιριστές να μπουν στο αεροπλάνο και να έρθουν για τις υπογραφές, ώστε να τεθούν το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Άλλωστε το γεγονός, πως και στις τρεις περιπτώσεις υπήρξαν εξελίξεις το Σάββατο και με δεδομένο πως την Κυριακή 15/7,η ημέρα ήταν «νεκρή», σήμερα Δευτέρα (16/7) έβαλαν μπροστά για να τελειώσουν και με τους τρεις.

Πιο προχωρημένη είναι η περίπτωση του 23χρονου Βραζιλιάνου Άλεφ Ντος Σάντος Σαλντάνια, με τον οποίο τακτοποιήθηκαν ή βρίσκονται στην τελική φάση οι τελευταίες λεπτομέρειες και αναμένεται τις επόμενες ώρες να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα. Λογικά με τον Βραζιλιάνο μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα, οπότε είναι και μια αρκετά πιθανή μέρα της άφιξης του, χωρίς να αποκλείεται να συμβεί αυτό και νωρίτερα.

Από το σημείο που είχαν σταματήσει, όταν η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει πως δεν θ’ ασχοληθεί άλλο, προχωρούν οι διευθετήσεις για τον δανεισμό του Εζέκιελ Πόνσε. Το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι πως η Ένωση και η Ρόμα είχαν δουλέψει από πριν για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, οπότε τα διαδικαστικά βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Εδώ απομένει η ανταλλαγή εγγράφων και οι όροι παραμένουν όπως είχε συμφωνηθεί, πριν αποσύρει η πρωταθλήτρια Ελλάδος - προσωρινά – το ενδιαφέρον της. Δηλαδή μιλάμε για μονοετή δανεισμό, με ρήτρα 6 εκ. ευρώ και το 30% για την ΑΕΚ σε περίπτωση μεταπώλησης ή 7 εκ. ευρώ και 15% ποσοστό μεταπώλησης στη Ρόμα.

Για τον Λούκας Μπογέ, οπότε και ήταν η τελευταία περίπτωση, αν και προέκυψε νωρίς το Σάββατο, η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων έχει ξεκινήσει από αργά το μεσημέρι . Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως η ρήτρα είναι στα 6εκ. ευρώ, αλλά υπάρχει σημαντικό ποσοστό που προτίθεται να βάλει η «γκρανάτα» σε περίπτωση άμεσης μεταπώλησης, ενώ το ποσοστό αυτό θα μικραίνει όσο ο ποδοσφαιριστής θα παραμένει στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x