Stoiximan Super League

Φουλ υπογραφές στον Παναιτωλικό

Στον Παναιτωλικό θα αγωνίζονται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια οι Λιάβας, Μαλής και Τσιγγάρας.

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Γιώργος Λιάβας, Αλέξανδρος Μαλής και Άγγελος Τσιγγάρας. Η αγρινιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραμονή απάντων μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Γιώργος Λιάβας, ο Αλέξανδρος Μαλής και ο Άγγελος Τσιγγάρας θα είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για ακόμα τέσσερα χρόνια. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού και καθιερώθηκαν στην ομάδα μας την προηγούμενη σεζόν, συμφώνησαν στη αναπροσαρμογή και επέκταση των συμβολαίων τους έως τον Ιούνιο του 2023».

Επίσης, την ίδια μέρα η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως υπέγραψαν μαζί της επαγγελματικά συμβόλαια ακόμα τρεις παίκτες και μιλάμε για τους Αλέξανδρο Καββαδία, Γεράσιμο Μπακαδήμα και Δημήτρη Φυτόπουλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Τρεις ποδοσφαιριστές μας που πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα Κ19 και συμμετέχουν στη φετινή προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2023.

Ο επιθετικός Αλέξανδρος Καββαδίας (10/5/2000), ο αμυντικός Γεράσιμος Μπακαδήμας (6/6/2000) και ο μέσος Δημήτρης Φυτόπουλος (11/2/2000)".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x