Αγγλία

«Φουλάρει» για Κράουτς η Σουόνσι, παίζει και του Ουγιόα

Το επιθετικό πρόβλημα της Σουόνσι θέλει να λύσει ο Φραντσέσκο Γκουΐντολίν, που έχει βάλει στο «μάτι» τον Πίτερ Κράουτς.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Μπαφετιμί Γκομί θα αγωνίζεται του χρόνου στην Μαρσέιγ με την μορφή δανεισμού, δημιουργήθηκε κενό στην γραμμή κρούσης της Σουόνσι και ο προπονητής της ομάδας, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, φαίνεται να κατέληξε στον Πίτερ Κράουτς της Στόουκ για να αντικαταστήσει τον 30χρονο Γάλλο.

Ο 35χρονος διεθνής επιθετικός έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιο του με τους «Πότερς», αλλά είναι αρκετά πιθανό την νέα σεζόν να βγάζει το ψωμί του αλλού, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται φέτος στα πλάνα του Μαρκ Χιούζ.

Οι άνθρωποι των «κύκνων» πιστεύουν ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στο επίπεδο της Premier Leauge, παρά το προχωρημένο της - ποδοσφαιρικής – ηλικίας του και σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του πανύψηλου Άγγλου πως νιώθει δυσαρεστημένος τον τελευταίο καιρό γιατί δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, η μεταγραφή είναι αρκετά πιθανό να προχωρήσει. Στο Νησί υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή μπορεί να κοστίσει πάνω από 3 εκατ. ευρώ.

Πάντως, η ομάδα από την Ουαλία έχει βάλει στο «στόχαστρο» της και τον Φερνάντο Ουγιόα της Λέστερ, αφού ο Ιταλός τεχνικός θέλει να εφαρμόσει νέο σύστημα στην ομάδα με δύο επιθετικούς.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x