Stoiximan Super League

Φουλάρει για Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στρέφει από σήμερα την προσοχή του ο ΠΑΟΚ, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ξεκινά σήμερα ο ΠΑΟΚ, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που κρίνει πολλά παραπάνω από ένα «τρίποντο», ενώ σαφώς αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ στο φινάλε της σεζόν.

Εκείνο που ήδη έχει ζητήσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ από τους φιλάθλους της είναι να μην συμβεί το παραμικρό εντός και εκτός γηπέδου, να είναι υποδειγματική η συμπεριφορά όλων και να βοηθήσουν την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να φτάσει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Στο καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει ως «οδηγό» τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Λημνιός φαίνεται πως θα αποτελέσουν τους παίκτες-βαρόμετρα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος θα επιχειρήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις τους Πειραιώτες και παράλληλα να δώσει το δικό του ρυθμό στο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x