Stoiximan Super League

Φουλάρει για ΠΑΟΚ ο Απόλλων

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Απόλλων Σμύρνης για το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Δευτέρα.

Την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Δευτέρα συνεχίζει ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Μπάμπης Τεννές βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ δεν υπάρχει και κάποιος παίκτης που να έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του στο εν λόγω παιχνίδι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, οι σκέψεις του Τεννέ είναι αρκετές. Ο Χουάντερσον θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια και μένει να φανεί εάν θα υπάρξει τριάδα ή τετράδα στην άμυνα, με το δεύτερο σενάριο να συμπληρώνει περισσότερες πιθανότητες. Ο Κοντοές λογικά θα προτιμηθεί ξανά στα χαφ, εκτός αν υπάρξει τριάδα στην άμυνα και αγωνιστεί ως τρίτος στόπερ. Εάν αγωνιστούν τέσσερις στην άμυνα, θα είναι οι ίδιοι με τον Πανιώνιο (σσ. Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Οριουέλα).

Ο Ντούρσο θα είναι στην ενδεκάδα, όπως και ο Ντεφεντερίκο που έκανε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη του Απόλλωνα επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Σε αυτή αναμένεται να επιστρέψει ο Μπεντινέλι, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο περασμένο ματς, ενώ και ο Ελ Χέλβε θα πάρει φανέλα βασικού. Παίζεται ακόμη μία θέση στα εξτρέμ, με τους Βάρκα και Ακόστα να παλεύουν γι αυτή, ενώ φαίνεται πως ο νεαρός Ρώσση δεν θα ξεκινήσει παρότι ήταν θετικός στη Ν. Σμύρνη καθώς ο Τεννές θέλει να ποντάρει στην εμπειρία ορισμένων ποδοσφαιριστών. Θέση διεκδικεί και ο Ναδάλες ως εξτρέμ αλλά και ο Γαρουφαλιάς για τον άξονα.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x