Stoiximan Super League

Φουλάρει για «Σίφο» ο Παναθηναϊκός

Μετά την απόκτηση του Χουλτ, στον Παναθηναϊκό φουλάρουν για τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό, με τον Σίλντενφελντ να είναι το φαβορί για τη θέση. Πιέζει τη Ντιναμό για δανεισμό ο Κροάτης.

Όλα τα ανοικτά μέτωπα, θέλουν να κλείσουν στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τα μεταγραφικά, με τους «πράσινους» μετά την απόκτηση του Χουλτ να βάζουν πλώρη για να κλείσουν τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό.

Είναι δεδομένο, πως πρώτο φαβορί για τη θέση είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, με τον Κροάτη να πιέζει και εκείνος τη Ντιναμό, ώστε να συμφωνήσει στον δανεισμό του.

Ο παίκτης ξέρει καλά ότι τα οικονομικά δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά, αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να του προσφέρει ότι η Ντιναμό, αλλά ο «Σίφο» θέλει να επιστέψει στην Ελλάδα.

Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του παίκτη που είναι κοντά στο να ντυθεί και πάλι στα «πράσινα». Ωστόσο, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δουλεύει ακόμα μία περίπτωση στόπερ που είναι δικής του επιλογής, οι οποία θα τρέξει αν δεν προχωρήσει του Κροάτη.

Τώρα, όσον αφορά το θέμα του Γουακάσο, εκτιμάται ότι οι σκόπελοι θα έχουν ξεπεραστεί μέχρι την Κυριακή. Η Ρούμπιν Καζάν δεν έχει δώσει ακόμα την ελευθέρας στον παίκτη, ο οποίος ζητάει μέρος των χρημάτων του συμβολαίου της νέας χρονιάς.

Η Ρούμπιν δεν είναι διατιθεμένη να δώσει τα χρήματα, παρόλο που ο παίκτης επιμένει, αλλά μάλλον θα βρεθεί λύση και ο Γουακάσο θα ανακοινωθεί και θα αναχωρήσει άμεσα για την Ολλανδία, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x