Βέλγιο

Εκοψε τη φόρα της Γκενκ και «φουλάρει» για το Europa League η Αντβέρπ

Εκπληξη απο την Αντβέρπ, η οποία νίκησε 1-0 στην Αμβέρσα την Γκενκ για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου κια την άφησε μόνο στο +4 στην κορυφή.

Η Αντβέρπ νίκησε 1-0 την Γκενκ στην Αμβέρσα για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου και της "έκοψε τη φόρα" για τον τίτλο προσωρινά, αφού την άφησε στο +4 της ειδικής βαθμολογίας από τη δεύτερη Κλαμπ Μπριζ, που έχει ένα ματς λιγότερο, όπερ σημαίνει πως η διαφορά των μπορεί να μειωθεί στο -1 την Τετάρτη.

Από την πλευρά της, η φιναλίστ του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1993 ανέβηκε στην πρώτη τετράδα της ειδικής βαθμολογίας που οδηγεί απευθείας στο Europa League της επόμενης σεζόν.

«Πέρασε» με 2-0 από την έδρα της Μουσκρόν η Ζιλουά και με «2 στα «2 ανέβηκε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου των πλέι οφ για το Europa League, αφήνοντα τους γηπεδούχους χωρίς πόντο.

«Δύο στα δύο» και για την Κορτράικ, που νίκησε 3-2 στην έδρα της Μπέβερεν και την άφησε στον ένα βαθμό.

«Έβγαλαν τα μάτια» τους οι Σερκλ και Ζούλτε Βάρεγκεμ με το 3-3 στο Μπριζ και έμειναν πίσω στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης του γκρουπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x