Stoiximan Super League

Φουλάρει για το φινάλε ο ΠΑΟΚ

Μία ημέρα μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, καθώς απομένουν οι αγώνες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Στους δύο εναπομείναντες αγώνες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ, όπως αποδεικνύεται από την δουλειά που ρίχνουν ο Ίβιτς με τους συνεργάτες τους.

Μία ημέρα μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις προπονήσεις με φόντο την κυριακάτικη αναμέτρηση με την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πρόκειται για ένα ματς που θα ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό η πρωτιά στην μίνι αυτή διοργάνωση, όπως φυσικά και το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίο, ο ΠΑΟΚ γυμνάστηκε σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στη Νέα Σμύρνη έμειναν στο γυμναστήριο και τις εγκαταστάσεις αποκατάστασης για ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα. Στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν μόνο τα ονόματα των Βαρέλα , Μυστακίδη που συνεχίζουν θεραπείες.

Την Παρασκευή (26.05) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x