Stoiximan Super League

Φουλάρει και για Εμποκού ο Παναθηναϊκός!

Μεταγραφικό ντεμαράζ στον Παναθηναϊκό. Μετά τον Σάμπα, το τριφύλλι «φορτώνει» και την επίθεσή του, καθώς όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, «χτυπάει» και τον άλλοτε «δήμιο» του, Πολ Ζοσέ Εμποκού!

Μεταγραφικό «τσουνάμι» στον Παναθηναϊκό, λίγες ώρες μετά την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής του παρουσίας στους ομίλους του Europa League.

Αφού, λοιπόν, ο Κρίστοφερ Σάμπα είναι προ των πυλών (αναμένεται να πει «ναι» στην πρόταση που του έχει γίνει) για την ενίσχυση στα μετόπισθεν, οι πράσινοι «χτυπούν» και σε άλλο «μέτωπο» για την μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, το τριφύλλι είναι κοντά στην απόκτηση του Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» του Αντρέα Στραματσόνι. Πρόκειται για τον 24χρονο Αφρικανό άσο (από το Κονγκό όπως και ο Σάμπα) που παίζει στα δύο «φτερά» της επίθεσης, είναι ταχύτατος, έχει τεχνική κατάρτιση και μπορεί να αγωνιστεί και σαν κρυφός φορ. Ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού είναι σε επαφές εδώ και καιρό μαζί του, τον εκτιμά πάρα πολύ σαν ποδοσφαιρική αξία και όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε... γάμο!

Ο Εμποκού δεν είναι άγνωστος στους φίλους του τριφυλλιού, έστω κι αν φέρνει στο μυαλό δυσάρεστες αναμνήσεις. Κι αυτό γιατί ήταν εκείνος που με γκολάρα το 2014 στη Λεωφόρο είχε γράψει το 2-1 για τη Σταντάρ Λιέγης και είχε καταδικάσει την ελληνική ομάδα σε αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League.

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν δανεικός στην Κιέβο Βερόνα, με την οποία έγραψε 20 συμμετοχές δίχως γκολ στην Serie A. Τα δικαιώματά του ανήκουν στην Κάλιαρι, αλλά είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο και είναι πολύ «ζεστός» (έχει παίξει ρόλο και το «ψηστήρι» Στραματσόνι) στο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ξαναπάρει τα… πάνω του.

Οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή, υπάρχει δεδομένα διάθεση για συνεργασία και από τη στιγμή που εντός των επόμενων ημερών αποχωρήσει από το ρόστερ ο Κλωναρίδης (έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού και βρίσκεται στην τελική ευθεία η μεταγραφή του), τότε ο Εμποκού αναμένεται να ντυθεί στα πράσινα και να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στο «γεμάτο» υλικό του φετινού Παναθηναϊκού.

Το εκπληκτικό γκολ του Εμποκού στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x