Stoiximan Super League

Φραντζέσκος: «Δεν κατηγόρησα κανέναν από τον Ολυμπιακό»

Διευκρινήσεις για τις δηλώσεις του στην «Αθλητική Κυριακή» το Σάββατο έκανε ο Κώστας Φραντζέσκος μιλώντας στον Σπορ Fm 94,6.

«Δεν κατηγόρησα κανέναν από την πλευρά του Ολυμπιακού. Είπα ό,τι είδα. Είπα ότι ο κ.Θεοδωρίδης δεν ήθελε να γίνει το παιχνίδι. Αυτό δεν είπε στις δηλώσεις του; Είπα ότι ο κ.Θεοδωρίδης δεν ήθελε να γίνει. Ο καθένας θέλει να προστατεύσει την ομάδα του. Εγώ καυτηρίασα ότι σε τέτοια παιχνίδια βγαίνουμε και κάνουμε τέτοιες δηλώσεις. Δεν τις είδα τις δηλώσεις αυτές σε άλλα παιχνίδια».

Ο Κώστας Φραντζέσκος προχώρησε σε διευκρινήσεις μιλώντας στον Σπορ Fm 94,6 για τις δηλώσεις που έκανε στην Αθλητική Κυριακή μέρος των οποίων προβλήθηκαν στην εκπομπή.



«Δεν μετανιώνω για όσα είπα. Απλώς δεν ακούστηκαν όλα. Η συζήτηση ξεκίνησε με το ότι είναι απαράδεκτα τα γεγονότα που είχαν γίνει. Αυτό δεν ακούστηκε. Ούτε ακούστηκε ότι ευχήθηκα καλή πορεία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και καλή τύχη στον αγώνα της Τρίτης», τόνισε στον «αέρα» του Σπορ FM 94,6 στους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά και συνέχισε:

«Δεν έχω κανένα συμφέρον. 17 χρόνια υπηρέτησα το άθλημα, δεν είχα προκαλέσει κανέναν. Είπα πράγματα που είδα και στο μόνιτορ του καναλιού. Είπα ευτυχώς που δεν βρήκε η φωτοβολίδα τον Φιμπόγκασον. Αλλά δεν ακούστηκε.
Είπα ότι αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο πως είναι άσχετοι. Εσείς πιστεύετε ότι είναι σχετικοί; Αν το ήθελαν το καλό του ποδοσφαίρου τότε θα το είχαμε φτιάξει. Δεν είναι κρίμα να μην βλέπουμε ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού; Ρωτήστε τους παίκτες. Τρία – τέσσερα τέτοια παιχνίδια θέλουν οι παίκτες. Υπάρχουν κίνητρα», υποστήριξε και πρόσθεσε:

«Βολεύουν πάρα πολλούς αυτά τα γεγονότα. Υπάρχουν προβλήματα στη χώρα. Πώς ξεχνιούνται; Με τον όχλο. Πού δίνει το «παρών» ο όχλος; Στο ποδόσφαιρο. Σε τέτοια. Μιλάμε ακόμη για το τι έγινε το Σάββατο. Έχουμε ξεχάσει τι έχει γίνει στη Γαλλία. Σε ένα γήπεδο που χώραγαν 15000 κόσμος, είχαμε 5000 αστυνομικούς. Και είδαμε τι έγινε... Πρέπει η κάθε ομάδα να περιφρουρεί το σπίτι της. Δεν χρειάζονται τόσοι αστυνομικοί. Είναι εγκληματικό να μην μπορείς να φυλάξεις το σπίτι σου», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x