Καθυστέρηση παρατηρείται στη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ. Παρότι στόχος ήταν τουλάχιστον μία μεταγραφή μέσου να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, όλα δείχνουν πως θα αργήσει να έρθει η πρώτη προσθήκη. Κι αυτό γιατί χάθηκε χρόνος με υποθέσεις παικτών, όπως οι Φράνσον, Ντιένγκ (για το κέντρο) και Πέτερσον (για εξτρέμ), που αποδείχτηκε πως ήταν ανέφικτοι, για οικονομικούς ή άλλους λόγους.

Η μοναδική περίπτωση, τουλάχιστον από όσες έχουν διαρρεύσει, που παραμένει ανοιχτή για την ΑΕΚ είναι αυτή του Αντριάν Αρέγκι. Για να αποκτηθεί ο 26χρονος Αργεντινός μεσοαμυντικός απαιτούνται περίπου 700.000 ευρώ από την Σαν Μαρτίν, φαίνεται όμως πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» της ομάδας, που έχει άλλες προτεραιότητες.

Ο χρόνος πιέζει, η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να αναπροσαρμόσει τους στόχους της και είναι επιτακτική ανάγκη να έχει άμεσα ενισχυθεί τουλάχιστον με έναν μέσο.

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ