Stoiximan Super League

Φυντάνης: «Για μένα νικήσαμε και τον Παναθηναϊκό»

Τα συγχαρητήριά τους προς τους παίκτες της ομάδας του έδωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, που όμως εξέφρασε και το παράπονό του για την πίεση του κόσμου.

Εύσημα σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και στο τεχνικό του επιτελείο μοίρασε ο Ηλίας Φυντάνης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Ο προπονητής των Θεσσαλών ωστόσο, εξέφρασε και το παράπονό του για τη στάση του κόσμου και την πίεση που ασκεί στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα αποδείξαμε πως οι παίκτες περισσότερο και μετά όλοι οι άλλοι φοράνε μία βαριά φανέλα και η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα. Το αποδείξαμε γιατί από την ημέρα που ανέλαβα ως πρώτος προπονητής τα παιδιά έχουν κάνει τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να είναι αήττητη σε κάθε παιχνίδι.

Για μένα δεν χάσαμε ούτε στον Παναθηναϊκό, έχουμε κερδίσει κι εκεί. Όχι ισοπαλία μόνο, αλλά νίκη. Παίζαμε με ένα αντίπαλο που ήταν αήττητος. Το σπάσαμε. Όπως την περασμένη βδομάδα μέσα στον Πλατανιά κάναμε ένα μεγάλο διπλό, με την ομάδα να έχει πετύχει το τελευταίο της πριν από 7,5 χρόνια στην κατηγορία. Όλο αυτό ανήκει στους ποδοσφαιριστές και μόνο σ’ αυτούς. Ακόμα κι αυτοί που ήταν στο Κύπελλο απέδειξαν πως ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα στο σκοπό της. Έδωσαν όλοι το μήνυμα πως είναι παρών».

«Η νίκη είναι δίκαιη απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε στο πλάνο του πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες εφάρμοσαν κατά γράμμα ότι είπαμε και το παρουσίασαν μέσα στο γήπεδο. Έχω ένα παράπονο. Ξέρω πως η Λάρισα είναι μια μεγάλη ομάδα. Αντέχω την πίεση έχω περάσει και χειρότερα. Όταν ήμουν στην Παναχαϊκή τα πράγματα ήταν χειρότερα. Το παιχνίδι δεν τελειώνει ούτε στο 50? ούτε στο 60?. Κάποιοι πρέπει να πάψουν να λένε ποιος πρέπει να βγει. Ξέρουμε τι κάνουμε και πότε πρέπει να μπει ο καθένας. Κανένας παίκτης δεν αδικείται. Δεν ξέρουν οι φίλαθλοι τι προβλήματα μπορεί να έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές».

Για το λεπτό που χρησιμοποιήθηκε ο Περόνε: «Μπήκε τραυματίας. Για τρίτη φορά αγωνίστηκε με ένεση και σοβαρό αιμάτωμα στο πόδι. Με τις ενέργειες του κ. Μπασδέκη αγωνίστηκε και μάλιστα παραπάνω από όσο θα έπρεπε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x