Stoiximan Super League

Φυντάνης: «Κοιτάξαμε κατάματα τον ΠΑΟΚ»

Πανευτυχής με την ισοπαλία που πήρε η ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Ηλίας Φυντάνης.

Σαν… νίκη είδαν στην ΑΕΛ την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες του, καθώς δεν φοβήθηκαν τον ανώτερο ποιοτικά «Δικέφαλο του Βορρά».

«Παίζαμε με μία από τις τρεις ομάδες που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, που έχει ένα μπάτζετ που δε συγκρίνεται με το δικό μας. Οι παίκτες μας τους κοίταξαν κατάματα, έπρεπε να είχαμε κερδίσει βάσει της εικόνας του τελευταίου δεκαλέπτου. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα που πίστεψαν στο θετικό αποτέλεσμα και το απέδειξαν σήμερα. Αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού, κλείσαμε τους διαδρόμους στους επικίνδυνους παίκτες του ΠΑΟΚ, επιθετικούς και μέσους. Δεχτήκαμε γκολ από λάθος συνεννόηση στην άμυνα, αλλιώς δεν κινδυνεύσαμε με εξαίρεση δύο περιπτώσεις. Απεναντίας στην κόντρα επίθεση που παίξαμε, επειδή μόνο έτσι μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, τα παιδιά αφομοίωσαν αυτά που τους είπα. Είναι τρίποντο για εμάς, όχι ισοπαλία. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στη συνέχεια. Θα προσπαθήσω να δώσω ψυχολογία στα παιδιά και να τους βοηθήσω στον τρόπο παιχνιδιού. Από αγώνα σε αγώνα ανάλογα με τον αντίπαλο θα χρειαστεί να παίζουμε και διαφορετικά. Ευχαριστούμε και τον υπέροχο κόσμο που μας βοήθησε σήμερα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΛ.

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια είπαμε ότι δε θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Παίξαμε πολύ καλά στην κόντρα και δημιουργήσαμε πρόβλημα στον αντίπαλο. Βγάλαμε τον Λεοζίνιο γιατί θέλαμε να παίξουμε με δύο επιθετικούς για να παίξουμε από τα άκρα, γεμίζοντας την περιοχή και πετύχαμε τον στόχο μας, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες στο τέλος».

Για το τι άλλαξε σήμερα και οι ίδιοι παίκτες παρουσίασαν πολύ καλύτερη εικόνα: «Είναι οι ίδιοι παίκτες αυτοί που έπαιξαν σήμερα και έχαναν στα προηγούμενα παιχνίδια. Έπαιζαν σε λάθος θέσεις. Δεν μπορεί να μην παίζουν παίκτες εγνωσμένης αξίας σε παιχνίδια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και την προηγούμενη εβδομάδα στον Πανιώνιο να μην παίζει ο Λεοζίνιο. Δεν είμαι υπηρεσιακός προπονητής, υπηρεσιακοί υπάρχουν μόνο στην αστυνομία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x