Αγγλία

«Φωτιά» ο Ζλάταν, λάβρα η Γιουνάιτεντ! (video)

Ο Ιμπραΐμοβιτς συστήθηκε με γκολάρα στο ντεμπούτο του και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέταγε… φωτιές στο δεύτερο μέρος, όπου βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές, συντρίβοντας την Γαλατάσαραϊ με σκορ 5-2!

Υποσχέσεις για… σπουδαία πράγματα (αν και προβλημάτισε πίσω) άφησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία διαθέτει πλέον αρκετό... βάθος στο ρόστερ της.

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει γκολάρα στο ντεμπούτο του και τους «κόκκινους διαβόλους» να βρίσκουν δίχτυα τέσσερις φορές στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο διέλυσε 5-2 την Γαλατάσαραϊ.

Ο Σουηδός αστέρας άνοιξε το σκορ με… δικό του τρόπο μόλις στο 4’ της αναμέτρησης, επωφελούμενος την μπαλιά του Αντόνιο Βαλέντσια. Προς στιγμήν, ο αγγλικός σύλλογος «πάγωσε» και έβγαλε αδυναμίες στην άμυνα. Αυτές επωφελήθηκαν οι Τούρκοι, που όχι μόνο ισοφάρισαν με τον Γκουμούς στο 22’, αλλά έφεραν «τούμπα» την αναμέτρηση με ωραίο τέρμα του Μπρουμά στο 40’.

inner

Το άλλο 45λεπτο όμως ήταν μια διαφορετική ιστορία, καθώς η Γιουνάτειντ επανήλθε στο γήπεδο με διάθεση να «πατήσει» την αντίπαλό της. Ο Ρούνεϊ ισοφάρισε στο 55’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν ξανά ο αρχηγός που με πέναλτι (το κέρδισε ο Ράσφορντ) έδωσε τα ηνία στην ομάδα του. Οι παίκτες του special one δεν άφηναν το πόδι από το γκάζι. Ο Βαλέντσια έκανε χατ-τρικ σε ασίστ, μοιράζοντας το γκολ στον Φελαϊνί, ο οποίος στο 62’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, προτού έρθει ο Μάτα με κοντινή προβολή (έπειτα από συνεργασία με τον Κάρικ) να διαμορφώσει το τελικό 5-2.



Η σύνθεση της Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα (68’ Ρομέρο), Σο (67’ Νταρμιάν), Μπαϊγί (68’ Ρόχο), Βαλέντσια (68’ Μάτα), Σναϊντερλίν (46’ Κάρικ), Μχιταριάν (46’ Λίνγκαρντ), Μπλάιντ (68’ Τζόουνς), Ερέρα (46’ Φελαϊνί), Ιμπραΐμοβιτς (46’ Ράσφορντ), Ρούνεϊ (68’ Ντεπάι), Μαρσιάλ (46’ Γιανγκ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x