Βέλγιο

Φωτιά στη μάχη του τίτλου έβαλε η Άντερλεχτ!

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Άντερλεχτ, που επιβλήθηκε 2-1 της Μπριζ και την πλησίασε στους δύο βαθμούς, τρεις στροφές πριν την στέψη. Διαμαρτυρίες για πέναλτι και οφσάιντ από τους γηπεδούχους.

Ξανά στο παιχνίδι του τίτλου μπήκε η Άντερλεχτ, που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπριζ και μείωσε στους δύο βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος.

Σε ένα ματς που προκάλεσε σφοδρές διαμαρτυρίες στους γηπεδούχους, η Άντερλεχτ πήρε πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά της να ξαναπιάσει κορυφή.

Η Μπριζ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 17’, ενώ οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ευκαιρίες στο πρώτο μισό. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, το ματς πήρε φωτιά. Ο Τεόντορτσικ στο 58’ άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται εκ νέου, αυτή τη φορά για οφσάιντ και στο 73’ ο Μοριόκα διπλασίασε τα τέρματα της Άντερλεχτ, θέτοντας τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη.

Η Μπριζ μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 80’, με γκολ του Ντιαμπί που κατακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR, όμως στη συνέχεια το βοηθητικό σύστημα της διαιτησίας δεν έκανε τους έκανε τη χάρη. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας ζήτησαν πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, για παράβαση μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής δεν συμφώνησε, με το 2-1 να διατηρείται μέχρι τέλους.

Αναλυτικά, η έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ:
Παρασκευή 4/5
Γάνδη-Σαρλερουά 0-1
(39’ Ριζάι)

Κυριακή 6/5
Κλαμπ Μπριζ-Άντερλεχτ 1-2
(80’ Ντιαμπί - 58’ Τεόντορτσικ, 73’ Μοριόκα)

Σταντάρ Λιέγης-Γκενκ (19:00)

Η επόμενη (8η) αγωνιστική:
Πέμπτη 10/5
Άντερλεχτ-Σταντάρ Λιέγης (15:30)
Σαρλερουά-Κλαμπ Μπριζ (19:00)
Γκενκ-Γάνδη (21:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x