Europa League

Φωτίου: «Να έχουμε και τις δύο ελληνικές ομάδες στα προημιτελικά του Europa League»

Την ευχή να προκριθούν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Europa League έκανε ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Κύπρου, Χάρης Φωτίου. «Μικρό φαβορί η Άντερλεχτ», σχολίασε.

Ομάδα με μέταλλο χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Χάρης Φωτίου, μιλώντας στην Cosmote TV από τη Νιόν και αναφέρθηκε στην επική πρόκριση κόντρα επί στην Μπιλμπάο και τόνισε ότι η Άντερλεχτ είναι φαβορί για να περάσει στα προημιτελικά.

Παράλληλα, έκανε την ευχή να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση τόσο η ομάδα του όσο και ο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την πρόκριση επί της Μπιλμπάο: «Θεωρούμε τον εαυτό μας πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά δεν τίτλους άλλων ελληνικών ομάδων όπως του Ολυμπιακού για παράδειγμα. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη και πιο ιστορική πρόκριση, το πανηγυρίσαμε σαν παιδιά, αλλά η πρόκριση δεν ήρθε από παιδιά. Ήρθε μέσω επαγγελματικής προσπάθειας κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα με μπάτζετ μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων που παραμένει καλύτερη ομάδα από εμάς».

-την κλήρωση με την Άντερλεχτ: «Παραμένει το φαβορί η Άντερλεχτ, ίσως να ήμασταν η πιο καλοδεχούμενη ομάδα σήμερα στην κλήρωση, καθώς υπήρχαν ομάδες όπως η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και η Σάλκε. Θέλω να πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Με το μέταλλο που έχουμε θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες και με στόχο να τις αυξήσουμε μέσα στο γήπεδο».

-το πώς αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ την κλήρωση με την Άντερλεχτ: «Η μεγαλύτερη δήλωση στον ελληνικό αθλητισμό είναι αυτή του Γκάλη που είχε πει για την Εθνική ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη στιγμή μέχρι την επόμενη. Θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε τις ελπίδες, έχουμε καλές πιθανότητες, αλλά αν δεν δουλέψουμε δεν θα τα καταφέρουμε και η Άντερλεχτ είναι ένα μικρό φαβορί. Εύχομαι να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στην επόμενη φάση, τον ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x