Stoiximan Super League

Γαβαλάς: «Η αλληλεγγύη θα μας κάνει πιο δυνατούς στη δύσκολη μάχη»

Με αφορμή το νέο τεύχος του περιοδικού της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο διευθυντής επικοινωνίας, Νίκος Γαβαλάς, σχολίασε ότι σε αυτή τη δύσκολη μάχη η αλληλεγγύη θα μας κάνει πιο δυνατούς.

Η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά για την κοινωνική προσφορά με αφορμή το τεύχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

H Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης που βοηθούν έμπρακτα στην καταπολέμηση του κορονοΐού, όπως είναι η Μπάγερν, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρόμα. Με κύριο εκφραστή τον ηγέτη του συλλόγου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και όλους εμάς να συνδράμουμε ο καθένας από την πλευρά του αλλά όλοι μαζί κάτω από την "ομπρέλα" του Ολυμπιακού, η φιλοσοφία μας είναι πως η αλληλεγγύη θα μας κάνει πιο δυνατούς στη δύσκολη μάχη που δίνει η χώρα μας. ? Σήμερα, σας προσφέρουμε το έβδομο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού μας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag για να το ξεφυλλίσετε από το σπίτι σας, το σύγχρονο καταφύγιό μας, το οχυρό μας.

Μένουμε πιστοί στο μηναίο ραντεβού μας με την ελπίδα πως η επιστροφή στα γήπεδα θα μας βρει όλους στις θέσεις μας. Με δύναμη, πίστη, αισιοδοξία, αλλά και πειθαρχία θα βγούμε νικητές. Βεβαίως, στην άγνωστη διαδρομή που μπήκαμε μέχρι να βρούμε το φως στο τούνελ, θα δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, τα όριά μας. Οφείλουμε να αναλάβουμε ευθύνες. Και χρειάζεται καθημερινά να αποδεικνύουμε πως είμαστε υπεύθυνοι. Καλή ανάγνωση. Olympiacos FC Olympiacos SFP Olympiacos B.C.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x