Stoiximan Super League

Γαβαλάς: «Χρέος μας να βγάλουμε στην επιφάνεια όλα όσα μας ενώνουν»

Διαβάστε τι ανέφερε στην ομιλία του στα βραβεία του ΠΣΑΤ...

Στη σημασία και το σκεπτικό κινήσεων σαν αυτή που έγινε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός από κοινού με την ΑΕΚ στο παιχνίδι των δύο ομάδων με την παρουσία της Μυρτούς αναφέρθηκε ο Νίκος Γαβαλάς στην ομιλία του κατά την απονομή του βραβείου fair play στη σημερινή τελετή του ΠΣΑΤ.

«Εξοχότατε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κυρίες και κύριοι, θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Ανδρέα για το ουσιαστικό ενδιαφέρον που έδειξε προκειμένου να υλοποιηθεί κάτι πρωτόγνωρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όταν έσβησαν οι προβολείς και η Μυρτώ αποχωρούσε από το Καραϊσκάκη, ήταν γεμάτη συναισθήματα. Χαρούμενη για όλα όσα έζησε στη διάρκεια του ντέρμπι», ανέφερε και συνέχισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

«Η έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα στις εξέδρες κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο, αποκαλύπτει το μονοπάτι που ως Ολυμπιακός επιλέγουμε να ακολουθήσουμε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας. Όπως και o τρόπος με τον οποίο η Τόνια υποδέχθηκε τη Μυρτώ, παρακολουθώντας η μία δίπλά στην άλλη στο ντέρμπι.

Είναι χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές, να βγάλουμε στην επιφάνεια όλα όσα μας ενώνουν», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x