Champions League

Γαλανόπουλος: «Δεν μας άφησε ο διαιτητής να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει παράπονα για τη διαιτησία του Ματέι Γιουγκ.

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια της ΑΕΚ στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, όχι όμως και από την αντιμετώπιση που είχε από τον διαιτητή Ματέι Γιουγκ, δήλωσε ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά την ήττα με 2-0 στην «Αλιάντς Αρένα».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Μια πολύ καυτή έδρα και μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει μεγάλο ατού το ρυθμό και μπορεί να σε τελειώσει σε λίγα λεπτά. Παραταχθήκαμε με ένα διαφορετικό σύστημα, που λειτούργησε καλά και κρατήσαμε καλά την μπάλα.

Αν δεν υπήρχε αυτό το τραβηγμένο πέναλτι, θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες από στημένα, μας έκοψε ο διαιτητής και κάποιες φάσεις. Δεν μας άφησε ο διαιτητής να διεκδικήσουμε αυτά που μπορούσαμε.

Ήταν τρομερές εμπειρίες τα ματς με την Μπάγερν και γενικότερα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Γινόμαστε πιο δυνατοί για τη συνέχεια και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Από την αρχή δεν είχαμε να χάσουμε κάτι, αλλά νομίζω πως πρέπει να φύγουμε από τη νοοτροπία του να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε κάτι από τα δύο τελευταία παιχνίδια
», τόνισε ο 21χρονος μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x