Κύπελλο Ελλάδας

Γαλανόπουλος: «Ένας τελικός είναι μια γιορτή, δυσάρεστο γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ότι δεν θα υπάρξουν οπαδοί στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει την κούπα.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ότι δεν θα υπάρξουν οπαδοί στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει την κούπα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

«Νομίζω είναι λογικό να θέλουμε και να πιστεύουμε ότι αυτή τη χρονιά θα είμαστε εμείς οι κυπελλούχοι Ελλάδας», είπε αρχικά.

Για τις άδειες κερκίδες: «Θα αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση που έχουμε αντιμετωπίσει ξανά πριν τρία χρόνια με τον Ολυμπιακό σε ένα κρύο γήπεδο. Τότε μας είχε βγει σε καλό. Από εκεί και πέρα είναι πολύ δυσάρεστο γεγονός. Ένας τελικός είναι μια γιορτή, μια χαρά του ποδοσφαίρου».

Για το που θα κριθεί ο τελικός: «Ένας τελικός κρίνεται πάντα από το ποιος το θέλει περισσότερο. Ήταν ξεκάθαρο ότι την περσινή χρονιά ο ΠΑΟΚ το ήθελε περισσότερο από εμάς που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είχαμε εμφανιστεί πολύ χαλαροί. Φέτος, νομίζω έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για τη διαφορά σε σχέση με τον περσινό τελικό: «Πέρυσι ήταν λάθος η νοοτροπία μας αλλά φέτος δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοια λάθη. Πρέπει να πάρουμε το κύπελλο και δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας»

Για τα πολλά δοκάρια της ΑΕΚ φέτος: «Για να κάνει πολλά δοκαρια μια ομάδα σημαίνει ότι δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να υπάρχει και μια δόση ατυχίας».

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν μια περίεργη χρονιά. Ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα αλλά πετύχαμε και μια επιτυχία στην Ευρώπη, κάτι που είχαμε να κάνουμε πολλά χρόνια. Ο τελικός είναι η τελευταία μας ευκαιρία να σώσουμε τη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x