Stoiximan Super League

Γαλανόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Αξέχαστη βραδιά για κάθε ΑΕΚτζή»

Για το πάρτι τίτλου της ΑΕΚ με τον κόσμο της και τη δικαστική εκκρεμότητα που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Γαλανόπουλος.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιάννη Σταυρόπουλο:
Για τα συναισθήματά του: «Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι μια τρομερή βραδιά, αξέχαστη για κάθε ΑΕΚτζή. Είμαστε ευτυχισμένοι που -εκτός τρομερού απροόπτου- κατακτάμε αυτόν τον τίτλο. Για εμάς δεν έχει σημασία, κρατάμε αυτή την τρομερή βραδιά, που το γιορτάσαμε μαζί με τον κόσμο μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Για το αν τους αγχώνει η δικαστική εκκρεμότητα: «Δεν μας δημιουργεί άγχος. Ξέρουμε πως έχουμε κάνει ό,τι πρέπει όλη τη χρονιά. Δώσαμε το 100% του εαυτού μας και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αν αλλάξει κάτι, δεν θα είναι στο χέρι μας».

Για το δέσιμο που υπήρχε στην ομάδα μέχρι τέλους: «Είχαμε τη φιλοδοξία, όλοι ονειρευόμασταν να κατακτήσουμε τίτλους με την ΑΕΚ. Οι περισσότεροι δεν έχουμε κατακτήσει ξανά κάτι με την ΑΕΚ, για αυτό θέλαμε να το καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x