Super League 2

«Γεμάτη» η ΑΕΚ στην... γειτονιά της

Με όλα της τα όπλα και με τον κόσμο της «ζεστό», αφού θα βρίσκεται σε φιλόξενο γήπεδο, θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Κυριακή τον Αχαρναϊκό. Με Ανάκογλου και Μπρέσεβιτς στην Ριζούπολη οι «κιτρινόμαυροι».

Όλα ιδανικά για την ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Αχαρναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προπόνηση της Παρασκευής και μετά το τέλος του προγράμματος ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο ματς στην Ριζούπολη.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» συμπεριέλαβε τον Δημήτρη Ανάκογλου, που ανάρρωσε πλήρως από τον τραυματισμό που του στέρησε τα δύο προηγούμενα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπως και τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, που δείχνει πως άφησε οριστικά πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς και Φαγέ.

Έτσι, εκτός από τα αγωνιστικά στην ΑΕΚ περιμένουν πως και πως την «ζεστή» ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι οπαδοί της ομάδας, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους παίκτες του Δέλλα να αγωνίζονται στην «γειτονιά» τους, έπειτα από την πρωτοβουλία του Αχαρναϊκού να χρησιμοποιήσει το «Γεώργιος Καμάρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x