Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία της Βέροιας με τον Πλατανιά στα Χανιά ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Στην καλή φόρμα που βρίσκεται ο Πλατανιάς στάθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το 0-0 στα Χανιά, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Νομίζω ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, όχι πολύ ποιοτικό. Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Καταφέραμε να κλείσουμε καλά τους χώρους στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Με την μπάλα δεν ήμασταν πολύ ποιοτικοί, νομίζω ότι σε άλλα παιχνίδια είχαμε πιο πολύ την μπάλα στην κατοχή μας, αυτό είναι και το στοιχείο μας. Στο τέλος όταν παίρνεις ένα βαθμό εκτός έδρας είσαι ικανοποιημένος. Συνεχίζουμε το δύσκολο πρόγραμμα. Να ευχηθώ περαστικά στα παιδιά του Πλατανιά που χτύπησαν κι εύχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και για την αντίδραση του Αμπντούν: «Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να εξελιχθεί το παιχνίδι. Κι ο Πλατανιάς είχε μία-δύο ευκαιρίες καλές κι εμείς στο τέλος είχαμε μία ευκαιρία καλή με τον Κόλα. Στο τέλος θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Τώρα για τον Αμπντούν δεν έχω να σχολιάσω κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x