Αγγλία

Για αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πουλάει τον Μαρσιάλ!

Οικονομικός είναι ο λόγος, όπως ανεφέρει στην ιστοσελίδα της η «Sun».

Δεν φαίνεται να είναι διατεθειμενή να πουλήσει τον Αντονί Μαρσιάλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν δεν λάβει τουλάχιστον το ποσό των 100εκ. ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας «Sun».

Η Μονακό έχει βάλει ποσοστό μεταπώλησης 50% σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Γάλλου μακριά από το «Ολντ Τράφορντ», γεγονός που δίνει ελάχιστα κέρδη στον Αγγλικό σύλλογο και απαγορεύει την πώληση του σε κάποια «λογική» τιμή.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν συνολικά 80 εκ. για να τον αποκτήσουν από την Μονακό με τα 50 εξ αυτών να είναι για την μεταγραφή και τα άλλα 30 ως μπόνους.

Έτσι, λοιπόν, ο αγγλικός σύλλογος θέλει να λάβει πάνω από 100 εκ. ευρώ για να βγει κερδισμένος περίπου 30 εκατομμύρια.

Ο Μαρσιάλ, από την πλευρά του, θέλει να αποχωρήσει αφού δεν υπολογίζεται από τον Ζοζέ Μουρίνιο, με την Τσέλσι, την Τότεναμ και την Ίντερ να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, χωρίς όμως να είναι πρόθυμες να πληρώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό.

O ταλαντούχος νεαρός είχε φτάσει σε σημείο να χαρακτηριστεί ως «νέος Τιερί Ανρί», όταν και πήγε στην Γιουνάιτεντ, αλλά η καριέρα του έχει φθίνουσα πορεία, με αποκορύφωμα τα 60 αγωνιστικά λεπτά στην φετινή σεζόν μέχρι σήμερα.

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x