Stoiximan Super League

Γι' αυτό έμεινε εκτός ο Μιλιβόγεβιτς!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο έκανε τη μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός αποστολής τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Διαβάστε τον λόγο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο έκανε τη μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός αποστολής τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, για το ματς της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ. Κανείς δεν περίμενε τη συγκεκριμένη επιλογή από τον Πορτογάλο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του λιμανιού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά θέλουν και την πρώτη θέση του ομίλου και γι' αυτό όλοι απόρησαν όταν έγινε γνωστό ότι ο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής τον διεθνή Σέρβο μεσοαμυντικό. Ο λόγος που ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα πάρει τον “Μίλι” στην Κύπρο έχει να κάνει με το ότι ο Σέρβος έχει δύο κίτρινες κάρτες και είναι στο όριο. Αν δηλαδή ο 26χρονος χαφ έπαιζε στην Κύπρο και δέχονταν κίτρινη κάρτα θα συμπλήρωνε τρεις και θα τιμωρούνταν με μία αγωνιστική. Αυτό βέβαια θα σήμαινε πως ο Μιλιβόγεβιτς θ' απουσίαζε από το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που φυσικά δεν ήθελε ούτε να...σκεφτεί ο Πάουλο Μπέντο.

Γι΄αυτό το λόγο λοιπόν ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον διεθνή μεσοαμυντικό στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Έτσι ο Σέρβος θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον πρώτο αγώνα στην επόμενη φάση του Γιουρόπα, αλλά θα κινδυνεύει με μια κάρτα να χάσει το επόμενο παιχνίδι. Πάντως αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι, ότι ο Μιλιβόγεβιτς ήταν στο όριο των καρτών (είχε δηλαδή δύο κίτρινες κάρτες) πριν το ματς με τη Γιούνγκ Μπόις στο “Καραϊσκάκη”. Θα μπορούσε δηλαδή ο Μπέντο να δώσει εντολή στον Σέρβο να πάρει μια κίτρινη, να συμπληρώσει τρεις και να μην έπαιζε στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Θα είχε όμως “καθαρίσει” από κάρτες για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ κάτι που δεν έχει γίνει τώρα και αυτό αν μη τι άλλο ήταν μια λανθασμένη επιλογή από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού. Από τη στιγμή όμως που ο Μπέντο δεν έδωσε τη σχετική εντολή στον Μιλιβόγεβιτς στο ματς με τη Γιούνγκ Μπόις, δεν μπορούσε να πάρει την πρωτοβουλία ο ίδιος ο παίκτης.

Η ουσία είναι ότι ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος δε χειρίστηκε σωστά το θέμα με τις κάρτες του Μιλιβόγεβιτς κι έτσι τώρα αναγκάστηκε ν' αφήσει τον διεθνή μέσο εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x