Stoiximan Super League

Για αυτό θέλει τον Ζαμπράνο ο Ολυμπιακός

Είναι πλέον ξεκάθαρο και τούτο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, πως ένας εκ των δύο βασικών μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού για το κέντρο άμυνας είναι ο Κάρλος Ζαμπράνο.

Είναι πλέον ξεκάθαρο και τούτο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, πως ένας εκ των δύο βασικών μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού για το κέντρο άμυνας είναι ο Κάρλος Ζαμπράνο, με τον προπονητή των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα να έχει δώσει το “οκέι” στη διοίκηση των Πειραιωτών για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει κάνει αναλυτικό σκάουτινγκ από το περασμένο καλοκαίρι για τον Περουβιανό αμυντικό κι έχει σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για τις ικανότητες του. Αυτό που κάνει τον 39χρονο προπονητή των “ερυθρόλευκων” να θεωρεί αξιόπιστη λύση τον 27χρονο στόπερ είναι ότι πρόκειται για κεντρικό μπακ που έχει πιο ηγετικά χαρακτηριστικά από Ντα Κόστα και Μποτία ενώ είναι πιο ταχύς από τον Μαροκινό και τον Ισπανό. Και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο, στο οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα ο προπονητής του Ολυμπιακού, έχοντας πλέον δει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του στη διάρκεια της σεζόν. Δεν είναι επίσης τυχαίο πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε το περασμένο καλοκαίρι να κάνει τη μεταγραφή του Ζαμπράνο πριν πάρει τον Ντα Κόστα, αλλά οι προσπάθειες των πρωταθλητών δεν απέδωσαν “καρπούς” και στη συνέχεια ο Σίλβα επέλεξε τον Μαροκινό.

Ο Ολυμπιακός επανέρχεται για τον κεντρικό αμυντικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και οι “ερυθρόλευκοι” είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, προκειμένου να πετύχουν αυτό που δεν μπόρεσαν πέρυσι, να κάνουν δηλαδή τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Όπως προαναφέραμε ο Περουβιανός στόπερ είναι ένας εκ των δύο βασικών μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας. Στα υπόψιν των πρωταθλητών Ελλάδος υπάρχει κι ένας ακόμα στόπερ (ενδεχομένως ο Μπαλάντα της Ρίβερ ή κάποιος άλλος) που αυτή τη στιγμή όμως είναι το νούμερο δύο στη λίστα των “ερυθρόλευκων”. Το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας είναι του Ζαμπράνο κι εκεί έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους οι ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού.

Εκτός όμως από τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση και δεξιού μπακ και όλα δείχνουν πως είναι πλέον θέμα λίγων ημερών η επισημοποίηση της συμφωνίας των “ερυθρόλευκων” με τον Φιγκέιρας. Οι πρωταθλητές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με τον ακραίο μπακ της Σεβίλλης και ο συγκεκριμένος παίκτης (που έχει πολλά κοινά στοιχεία στο παιχνίδι του με τον Ελαμπντελαουί) είναι επιλογή του Μάρκο Σίλβα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια στη διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου για τον συμπατριώτη του και οι ιθύνοντες των πρωταθλητών κινήθηκαν άμεσα για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x