Γερμανία

Για αυτό είπε «όχι» ο Μπόατενγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ αποφάσισε να μην πάει στη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ γιατί θεωρεί ότι δεν μπορεί να κερδίσει το Champions League φέτος!

Όπως γράφεται στη Γερμανία, ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου επικοινώνησε με τον Ζοζέ Μουρίνιο νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, για να του εξηγήσει ότι νιώθει μεν κολακευμένος από το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων», αλλά δεν πρόκειται να μετακινηθεί στο «Όλντ Τράφορντ»…

Ο Γερμανός στόπερ θέλει να κερδίσει ένα ακόμα τίτλο στο Champions League, έχοντας σηκώσει ήδη μια φορά την «κούπα με τα αυτιά», με τη φανέλα των Βαυαρών το 2013. Ωστόσο, τον Σεπτέμβρη ο Μπόατενγκ θα γίνει 30 και νιώθει ότι η Μάντεστερ δεν είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τροπαίου στη Μαδρίτη, την επόμενη σεζόν.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα μείνει στη Μπάγερν Μονάχου, καθώς μάλιστα έχει και καλή σχέση με τον νέο προπονητή της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Νίκο Κόβατς, με τον οποίο κατάγονται από το ίδιο προάστιο στο Βερολίνο!

Ο Μπόατενγκ επίσης θεωρεί ότι ο Κόβατς τον εκτιμάει και σαν ποδοσφαιριστή, παρότι θα μπορούσε ακόμα να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αν η γαλλική ομάδα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του. Με την απόφαση να αναμένεται εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x