Ισπανία

Για αυτό επέλεξε Ρεάλ αντί για Μπαρτσελόνα ο Βινίσιους

Σε 7-8 χρόνια, ο Βινίσιους πιστεύει πως μπορεί να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλησε να πάει στην Μπαρτσελόνα και ας του έδινε περισσότερα χρήματα από την Ρεάλ.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Βινίσιους πήρε μεταγραφή από την Φλαμένγκο στην Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του ποσού των 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Την ίδια εποχή, ωστόσο, πρόταση του είχε κάνει και η Μπαρτσελόνα, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέλεξε τη «βασίλισσα της Ευρώπης», διότι ένιωθε πως είναι καλύτερα και ένας ακόμη λόγος είναι ότι έπαιζαν εκεί οι Μαρσέλο και Ασένσιο.

Επίσης, εξέφρασε την πεποίθησή του πως, στην ηλικία των 25-26 ετών και με τη βοήθεια άλλων κορυφαίων παικτών, θα καταφέρει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

«Όταν ήμουν 16-17 ετών αγωνιζόμουν για την Κ17 της Φλαμένγκο. Ο πατέρας μου δεν μου είχε πει ποτέ για κάποια πρόταση από άλλη ομάδα, μέχρι που ήρθαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Η προσφορά της Μπαρτσελόνα ήρθε πρώτη και ήθελε να πληρώσει περισσότερα, αλλά επέλεξα τη Ρεάλ επειδή ο Μαρσέλο ήρθε στα 18 του, το ίδιο και ο Ασένσιο. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ένιωθα πως είναι καλύτερα στη Ρεάλ, με βοήθησε να αποφασίσω να έρθω στη Μαδρίτη.

Όσον αφορά τη Χρυσή Μπάλα, θα ήθελα να την κατακτήσω στα 25 ή στα 26, όταν θα είμαι στα καλύτερά μου. Παίζω ήδη με τους καλύτερους και είμαι μόλις 18. Όταν θα είμαι 26 και θα παίζω εδώ με τους κορυφαίους παίκτες, που θα με βοηθούν στο γήπεδο, τότε πιστεύω πως μπορώ να την κατακτήσω
», δήλωσε ο Βινίσιους.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x