Stoiximan Super League

Για αυτό «κόπηκε» ο Βλαχοδήμος από τον Στραματσόνι!

Γιατί υποχρεώθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, να «κόψει» τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο από την ευρωπαϊκή λίστα του «τριφυλλιού».

«Κουτσουρεμένη» είναι η λίστα που έστειλε ο Παναθηναϊκός χθες βράδυ στην UEFA για τα δύο ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Και αυτό διότι ο αριθμός των γηγενών ποδοσφαιριστών, εκείνων, δηλαδή, που έχουν «μεγαλώσει» για τουλάχιστον τρία χρόνια, από τα 15 έως τα 21, εντός της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, είναι μικρός.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που έμεινε έξω ο Χουχούμης (θα δοθεί δανεικός), οι «πράσινοι» δήλωσαν μόλις 6 γηγενείς: Τους Κοτσόλη, Κουτρουμπή, Μαρινάκη, Στάικο, Κλωναρίδη και Ευαγγέλου. Ο κανονισμός, ωστόσο, προβλέπει 8 στους 25, οπότε για κάθε λιγότερη θέση γηγενή έπρεπε να «κοπεί» και ένας ξένος. Για αυτό και ο Παναθηναϊκός δήλωσε 23 ποδοσφαιριστές.

Το θέμα που υπήρχε, ωστόσο, είχε να κάνει με τους αδερφούς Βλαχοδήμου, καθώς δεν θεωρούνται γηγενείς, μιας και έχουν «μεγαλώσει» στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας. Ο Στραματσόνι, λοιπόν, πήρε την απόφαση -μαζί με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα- να «κόψει» τον Οδυσσέα, αφού, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει άμεσα επαγγελματίας ο 17χρονος Βασίλης Ξενόπουλος (ήταν στην προετοιμασία στην Ολλανδία) και θα δηλωθεί άμεσα στην τελική λίστα, ώστε να είναι τρίτος γκολκίπερ, πίσω από τους Στιλ και Κοτσόλη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, εξάλλου, σκοπεύει να μιλήσει σήμερα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, για να του εξηγήσει τη δύσκολη, η αλήθεια είναι, απόφασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x