Γερμανία

«Για αυτό πωλήθηκε ο Κρόος στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Τους λόγους για τους οποίος ο Τόνι Κρόος πουλήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάγερν Μονάχου, εξήγησε ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Λεβερκούζεν και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στεφαν Ράιναρτς.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που υπήρξε με τον Τόνι Κρόος συμπαίκτες στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, Στέφαν Ράιναρτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Bleacher report», αποκάλυψε, πως ο 27χρονος διεθνής Γερμανός μέσος πήρε μεταγραφή από την Μπάγερν Μονάχου στη Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι 30 περίπου εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος πρώην παίκτης των «ασπιρινών», ανέφερε πως ο φίλος του και πλέον κεντρικός χαφ της «βασίλισσας», δεν είχε ανανεώσει τότε το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς, επειδή δεν τον πίστευε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την πώληση του στους Μαδριλένους το 2014.

«Ο Τόνι είναι φίλος μου, γνωρίζω όλη την ιστορία. Δεν χρειαζόταν τα χρήματα, αλλά την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του, καθώς είναι παίκτης παγκοσμίου κλάσης. Ο Ρουμενίγκε είχε πει στον Κροος ότι δεν του ανανέωναν τότε το συμβόλαιο με 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο, γιατί δεν είναι παίκτης παγκοσμίου κλάσης. Μέχρι και ο Γκουαρντιόλα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει στην ομάδα, αλλά ο Ρουμενίγκε έχει τεράστια εξουσία στην Μπάγερν.», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφαν Ράιναρτς, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2016 για λόγους υγείας.

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x