Stoiximan Super League

Για τα… χρωστούμενα ο Ολυμπιακός με Πλατανιά

Στην έδρα που στραβοπάτησε τις δύο τελευταίες σεζόν, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απέναντι στον Πλατανιά με αρκετές απουσίες με στόχο να μην τριτώσει το… κακό. Ποιες οι επιλογές του Πάουλο Μπέντο.

Σε μια έδρα από την οποία δεν πέρασε την τελευταία διετία ο Ολυμπιακός καλείται απόψε να υπερασπιστεί τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Πλατανιά (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) σε εξ αναβολής αγώνα για την ενδέκατη αγωνιστική και έχουν έξτρα κίνητρο.

Στο γήπεδο αυτό πέρσι είδαν το νικηφόρο σερί τους να σταματά στους 17 αγώνες ισοφαρίζοντας, μάλιστα, με τον Φορτούνη στο τελικό 1-1 στο 72’. Και το 2015, όμως, είχαν φύγει με το ίδιο σκορ από τα Χανιά ισοφαρίζοντας με τον Χάρα ακόμη πιο αργά στο ματς, στο 87’.

Η αποστολή του Ολυμπιακού σήμερα γίνεται πιο δύσκολη όχι μόνο λόγω παράδοσης και φόρμας αντιπάλου (προέρχεται από τρεις σερί νίκες), αλλά και λόγω των δικών του απουσιών. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με… αναπληρωματικό δίδυμο στόπερ και εξτρέμ. Βιάνα και Ρέτσος θα είναι οι δύο στόπερ απόντων των Ντα Κόστα και Μποτία, ενώ Μάριν και Μανθάτης θα πάρουν τις θέσεις των Σεμπά και Ελιουνούσι. Στις άλλες θέσεις δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Λεάλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Φιγκέιρας και Ντε λα Μπέγια στα άκρα της άμυνας, οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς στο κέντρο, ενώ ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Ιντέγε.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Πάουλο Μπέντο: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Τσόρι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Βιάνα, Βούρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x