Αγγλία

Για την πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό της...

Η Τσέλσι των τεσσάρων βαθμών έπειτα από τα τρία πρώτα ματς της Πρέμιερ Λιγκ ψάχνει σήμερα την πρώτη εντός έδρας νίκη για φέτος, αντιμετωπίζοντας τη μαχητική Κρίσταλ Πάλας.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν μπροστά στο κοινό τους, αφού το παιχνίδι της πρεμιέρας είχε ολοκληρωθεί με σκορ 2-2 απέναντι στη Σουόνσι, σε αναμέτρηση που η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες και ξεκίνησε η όλη ιστορία με την Εύα Καρνέιρο...

Σήμερα, οι «μπλε» υποδέχονται την Κρίσταλ Πάλας που αποτελεί πλέον κάτι... παραπάνω από υπολογίσιμη αντίπαλο στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ την πρώτη του εμφάνιση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα κάνει και ο Πέδρο που έλαμψε στο ντεμπούτο του στο «Χόθορνς» κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

Η Μάντσεστερ Σίτι που μετράει το απόλυτο μέχρι στιγμής στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ υποδέχεται στο ανανεωμένο και πιο... έδρα από τα προηγούμενα χρόνια, «Etihad», τη νεοφώτιστη Γουότφορντ. Το σύνολο του Κίκε Φλόρες μετράει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια αυτή την αγωνιστική περίοδο και δείχνει σημάδια ανταγωνισμού, όμως το σημερινό ματς είναι από αυτά που λένε... εκτός προγράμματος.

Εντός έδρας παιχνίδι και για τη Λίβερπουλ που μετά το ντέρμπι με την Άρσεναλ, αντιμετωπίσει στο «Άνφιλντ» τη Γουέστ Χαμ. Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν έχει πλέον στο ρόστερ τους Μάριο Μπαλοτέλι και Λάζαρ Μάρκοβιτς που αποχώρησαν δανεικοί, περιμένει από βδομάδα σε βδομάδα τον Ντάνιελ Στάριτζ και κοντράρεται με τα «σφυριά» που έχουν επηρεαστεί από τις ελάχιστες μέρες των καλοκαιρινών διακοπών. Ο Σλάβεν Μπίλιτς έχει ήδη βάλει τ' όνομά του στη λίστα με τους προπονητές που θα πιθανότατα θα φύγουν σύντομα από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και καλείται να βρει λύσεις και να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές του που έχουν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις τους από αρχές Ιουλίου!

Στο «St. James' Park» από τη Νιούκαστλ φιλοξενείται η Άρσεναλ, η οποία αισθάνεται αδικημένη από το τελικό 0-0 με τη Λίβερπουλ την περασμένη Δευτέρα, από τη στιγμή που δεν της μέτρησε πεντακάθαρο γκολ του Ράμσεϊ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του, μόνο που συνεχίζει ν' αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα, όπου οι Περ Μερτεσάκερ και Λοράν Κοσιελνί αναμένεται να χάσουν και το σημερινό παιχνίδι λόγω προβλημάτων. Οι «καρακάξες», πρόσφατα πήραν εύκολη πρόκριση με το τελικό 4-1 εις βάρος της Νορθάμπτον στον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ, αλλά στο πρωτάθλημα έχουν δύο ισοπαλίες και μια ήττα και ακόμα ψάχνουν τα πατήματά τους και τον ρυθμό τους υπό τις οδηγίες του Στιβ ΜακΚλάρεν.

Άκρως ενδιαφέρον το ματς της ενθουσιώδης και αξιόλογης Μπόρνμουθ απέναντι στη Λέστερ την οποία έχει παρουσιάσει με εξαιρετικό τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα ο Κλαούντιο Ρανιέρι, το παιχνίδι της Τότεναμ με την Έβερτον είναι από τα πιο αμφίρροπα με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να έχει ασχοληθεί πολύ με την υπόθεση του Στόουνς και τα «σπιρούνια» να μην έχουν ακόμα νίκη, ενώ στο «Βίλα Παρκ», Σέργουντ και Άντβοκατ θέλουν να δείξουν ότι έχουν μειώσει τα προβλήματα και βάζουν όσο είναι δυνατόν, τις ομάδες τους σε βατό δρόμο.

Στο «Μπριτάνια», η Στόουκ των δύο βαθμών και της κόπωσης από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ με τη Λούτον που έφτασε μέχρι τα πέναλτι, υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ.

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

14:45 Νιούκαστλ - Άρσεναλ
17:00 Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας
Μπόρνμουθ – Λέστερ
Άστον Βίλα – Σάντερλαντ
Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ
Στόουκ – Γουέστ Μπρομ
Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ
19:30 Τότεναμ – Έβερτον

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x