Stoiximan Super League

Για το «διπλό» στην… καταραμένη Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Εννιά ήττες σε 13 ματς μετράει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και θέλει σήμερα να σπάσει τη συγκεκριμένη κατάρα, κάνοντας το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να σπάσουν την… κατάρα που τους θέλει να μην κερδίζουν στην Αρκαδία, καθώς σε 13 αγώνες μετρούν 9 ήττες, ύστερα από 3,5 χρόνια (τελευταία νίκη Μάιος του 2013)! Στο καθαρά αγωνιστικό, θεωρείται δεδομένο ότι ο Βλάνταν Ίβιτς θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά σήμερα θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο Σέρβος τεχνικός θα διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος (ή Κίτσιου), Τζαβέλλα, Βαρέλα και Κρέσπο (ή Γιαννούλη). Για τις θέσεις των αμυντικών χαφ υπάρχουν οι Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ και χαρίσης.

Ο Μπίσεσβαρ προβάλει ως φαβορί για τη θέση του επιτελικού μέσου, ενώ πιθανό είναι να κάνει ντεμπούτο ο Τιάμ αντί του Κάμπος που είναι ντεφορμέ. Ροντρίγκες και Αθανασιάδης θα αναμένεται να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Μαλεζάς, Μυστακίδης, Κάμπος, Περέιρα και Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x