Stoiximan Super League

Γιακουμάκης: «Τα θέλουμε όλα»

Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ μπορεί να αποκλείσει την Ντιναμό Κιέβου αλλά και να κατακτήσει το νταμπλ εξέφρασε ο Γιώργος Γιακουμάκης, μιλώντας στο match programme του αγώνα με την Ξάνθη.

Τα θέλουν… όλα στην ΑΕΚ!

Όπως ανέφερε μιλώντας στο match programme του αγώνα με την Ξάνθη ο Γιώργος Γιακουμάκης, οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν τόσο να αποκλείσουν την Ντιναμό Κιέβου όσο και να κατακτήσουν το νταμπλ!

Αναλυτικά:

Συνέντευξη του Γιώργου Γιακουμάκη φιλοξενεί το ηλεκτρονικό match programme της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Ξάνθη, το οποίο θα ανέβει την Κυριακή το πρωί στο επίσημο σάιτ και στα social media της ΠΑΕ.

-«Είναι όμορφη αυτή η χρονιά, που ζούμε, για όλους μας! Και σίγουρα είναι αρκετά επιτυχημένη με τα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να συνεχίζεις και στις τρεις διοργανώσεις. Και μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος. Το πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε και την Ντιναμό Κιέβου να αποκλείσουμε, αλλά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι λογικό εδώ που έχουμε φτάσει να τα θέλουμε όλα και θα παλέψουμε για όλους τους στόχους», δηλώνει ανάμεσα στ' άλλα ο νεαρός Ελληνας επιθετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x