Super League 2

Γιαννίκης: «Αυτονόητος στόχος η επάνοδος στην Super League 1»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γαννίκης, μίλησε στο «kicker» και αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας αλλά και τον... ανταγωνιστή, Απόλλωνα Σμύρνης.

Στον στόχο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είναι μόνο η επάνοδος στην Super League 1 αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό «kicker».

Παράλληλα, μίλησε για την μεγάλη αναμονή μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά και στον μεγάλο ανταγωνιστή, τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στο «kicker»:

-Πώς είναι να κάνετε προετοιμασία για περισσότερους από τρεις μήνες;

«Φυσικά δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε ευέλικτοι. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας στις 17 Ιουλίου, πιστεύοντας ότι η σεζόν θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου. Η διαχείριση των εντάσεων στις προπονήσεις ήταν δύσκολη, καθώς δεν γνωρίζαμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κάναμε πολλά φιλικά εναντίον ομάδων της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας. Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση, αλλά με το τεχνικό τιμ τα χειριζόμαστε όλα πολύ καλά».

-Μετά τη διακοπή το πρωτάθλημα ξαναρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο. Είστε έτοιμοι με την ομάδα σας;
«Ανυπομονούμε να μπούμε σε ρυθμό. Προς το παρόν υπάρχει μια προφορική συμφωνία βάσει της οποίας η σύμβαση για τα τηλεοπτικά θα πρέπει να υπογραφεί αυτήν την εβδομάδα. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε ακόμη την ημέρα που θα παίξουμε, η οποία σχετίζεται με την τηλεοπτική κάλυψη. Ελπίζουμε όμως σύντομα να αρχίσουν να γράφονται αθλητικές ειδήσεις και όχι μόνο εξωαγωνιστικές και παρασκήνια».

-Ποιοι είναι οι φετινοί σας στόχοι με τον ΠΑΣ Γιάννινα;
«Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένας παραδοσιακός σύλλογος με πολλούς οπαδούς και επομένως και με υψηλές απαιτήσεις. Αυτονόητος στόχος είναι η επάνοδος στη Super League 1. Ο κύριος ανταγωνιστής μας, που είναι ο Απόλλων Σμύρνης, έχει μεγαλύτερους οικονομικούς πόρους, αλλά προσπαθούμε να το αντισταθμίσουμε με την καλή νοοτροπία που έχει η ομάδα μας.

Στο μοναδικό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή (σσ. 1-1), παρότι παίζαμε με παίκτη λιγότερη για αρκετή ώρα, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια και πάρα πολλές μεγάλες ευκαιρίες να κερδίσουμε. Στο Κύπελλο Ελλάδας περάσαμε στο 2ο γύρο και θα αντιμετωπίσουμε τη Βέροια. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε κι άλλο στον θεσμό αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x