Ελλάδα

Αναστασίου: «Δεν υπάρχουν φαβορί τέτοια περίοδο, θέλει αριστερό μπακ ο Ατρόμητος»

Μοιρασμένες πιθανότητες δίνει σε Ατρόμητο και Ντουνάιτσκα Στρέντα ο Γιάννης Αναστασίου, ολοκληρώνεται το ρόστερ του Ατρομήτου με έναν αριστερό μπακ.

Δηλώσεις στα «Νέα» παραχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου, λίγες ημέρες πριν το πρώτο, κρίσιμο παιχνίδι του Ατρομήτου κόντρα στη Ντουνάιτσκα Στρέντα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Έλληνας τεχνικός, στην προσπάθειά του να διώξει το άγχος του φαβορί από τις πλάτες των παικτών του, αποποιήθηκε τον συγκεκριμένο τίτλο.

«Τέτοια περίοδο δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι νωρίς στη σεζόν και έχει αποδειχτεί πως όλα μπορούν να συμβούν. Σημαντικό να είμαστε υγιείς και σε έναν βαθμό ετοιμότητας που να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί, όλοι είναι στο 50-50. Πρέπει να περιορίσεις τα λάθη σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να τελειώνουμε καθαρό μυαλό τις φάσεις που θα δημιουργηθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ατρομήτου.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα που απασχολεί τον Ατρόμητο, της απόκτησης ενός αριστερού μπακ, με την πραγματοποίηση της οποίας θα ολοκληρωθεί το ρόστερ, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ρωτήθηκε για το ερχόμενο πρωτάθλημα και τη νέα μορφή του, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι ο Ατρόμητος μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους του.

«Είμαστε έτοιμοι γι΄αυτή την πρόκληση (είσοδος στα πλέι οφ). Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να πετύχει ευχάριστα πράγματα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο μας», είπε ο 46χρονος προπονητής.

Θυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Ντουνάισκα Στρέντα, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στη Σλοβακία στις 25 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την 1η Αυγούστου στο Περιστέρι.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x