Ελλάδα

Γιαννιώτης στον ΣΠΟΡ FM: «Περίπου σαν την Ελλάδα το Ισραήλ - Κάνουμε υπομονή και μένουμε σπίτι»

Στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο Ισραήλ και πώς περνάει ο ίδιος την κατάσταση την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

Την κατάσταση που επικρατεί (και) στο Ισραήλ με τον κορωνοϊό περιέγραψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου σημείωσε ότι οι συνθήκες μοιάζουν με αυτές που υπάρχουν στη χώρα μας και ότι ο ίδιος -όπως όλοι- κάνει υπομονή και ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών μένοντας στο σπίτι.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, δήλωσε ικανοποιημένος στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και παρόλο που δεν αγωνίστηκε πολύ εξαιτίας τραυματισμού, δήλωσε διατεθειμένος να μείνει και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννιώτης

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στο Ισραήλ: «Πάνω-κάτω είναι σαν την Ελλάδα. Δεν κάνω πολλά πράγματα, μένω στο σπίτι. Προπόνηση κάνουμε μέσω κάμερας και με εξοπλισμό που μας έχει δώσει η ομάδα. Είναι λογικό να είσαι πιο εκτεθειμένος σε τέτοια μέρη που τα επισκέπτονται συχνά εκατομμύρια άνθρωποι».

Για τον κίνδυνο να χαθεί η σεζόν: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει γιατί αυτό είναι πρωτοφανές για όλους μας. Προσπαθούμε ως παίκτες να μένουμε σε καλή κατάσταση, αλλά όπως όλοι, δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Προς το παρόν μένουμε στα σπίτια μας και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, ελπίζοντας ότι θα επιστρέψουμε γρήγορα στην καθημερινότητά μας».

Για το αν θα γίνουν περικοπές στους παίκτες: «Περιμένουμε να δούμε, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη αναφορά γι’ αυτό. Θα δούμε αν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μετά αν θα ληφθεί μια τέτοια απόφαση».

Για την πορεία του στη Μακάμπι: «Ο τραυματισμός με κράτησε τρεις μήνες έξω, αλλά η ομάδα πάει καλά. Η θέση του τερματοφύλακα θέλει υπομονή και τώρα αυτό κάνω. Δουλεύω για να είμαι σε καλή κατάσταση και περιμένω. Με υπομονή και δουλειά όλα θα γίνουν».

Για το αν θέλει να μείνει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ. Θα γυρίσω και θα είναι όλα καλά. Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου».

Για τις αγωνιστικές διαφορές σε σχέση με την Ελλάδα: «Είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού σε σύγκριση με την Ελλάδα. ακόμα και μια ομάδα που είναι τελευταία στη βαθμολογία μπορεί να πιέζει ψηλά. Όλοι το ρισκάρουν και προσπαθούν να παίξουν».

Για την πορεία της πρώην ομάδας του: «Ο Ολυμπιακός φέτος παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και δίκαια ήταν το φαβορί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x